Jako první se v Proluce odehraje “Jsme muzikál!”

Stavíme scénu v Proluce v Křižíkových sadech. Jako první se na ní 6. června odehraje večer s hity muzikálového souboru Divadla J. K. Tyla v Plzni. Představení “Jsme muzikál” tradičně Divadelní léto v rámci doprovodného programu zahájí.

Plzeňský muzikál se v posledním desetiletí jednoznačně zařadil k české špičce a stále více o sobě dává znát i v mezinárodním měřítku. Večerem plným hitů z aktuálního repertoáru i novinek příští sezóny provede diváky šéf souboru Lumír Olšovský, který doplňuje: „Koncert pod širým nebem v rámci Divadelního léta se pro nás stal milou tradicí, během níž divákům zpíváme nejen jejich nejoblíbenější písně z našeho repertoáru, ale zároveň je už připravujeme na pecky, které začnou na našich jevištích znít v dalších měsících.“

Na 15. června pro Vás chystáme premiéru letošní novinky komedie “39 stupňů”,  která pak bude mít dalších 10 repríz, a v červenci budeme hrát loňskou úspěšnou komedii “Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho”. Doprovodný program nabídne slam poetry pod širým nebem, představení studentů Konzervatoře Plzeń a nově také Divadelní dílny pro děti od 4 let.

Vstupenky z předprodeje rychle mizí, tak neváhejte.

Těším se na setkání pod plzeńským nebem!