Máme pro vás vánoční dárkové poukazy na Dokonalou pitomost

Tak se totiž jmenuje inscenace, kterou chystáme na Divadelní léto 2021. Poukazy ale můžete uplatnit i na Cyrana s Michalem Dlouhým nebo na Poslední zrnko písku. A také na nové studentské představení Vidíme se? / Slyšíme se?, Improzápas, Open Air Slam a další…

Prostě naše dárkové poukazy na Divadelní léto 2021 už jsou v prodeji! Můžete si je koupit  ZDE.

Festival se bude konat v červnu, a především v červenci 2021 a scénu postavíme na prostranství U Zvonu., jen pár kroků od náměstí Republiky.

 

Majitelé dárkových poukazů si budou moci před oficiálním spuštěním předprodeje vstupenek na jaře 2021 vybrat přednostně termín představení a také ta nejlepší místa v hledišti!

Na co konkrétního se obdarovaný vypraví, to už je jen na něm:

Dokonalá pitomost
Kdo by neměl rád suchý anglický humor? Nabídneme vám ho pořádnou dávku. Čeká vás divadlo na divadle, tři skvělí herci a atmosféra bláznivých 20. let 20. století.
Cyrano
Snad každý divák chce vidět Cyrana. Romantický příběh čisté a marné lásky až za hrob, opravdového přátelství, nefalšovaného hrdinství, odvahy a cti řadí Cyrana už několik století na špici světové klasiky.
Poslední zrnko písku – autorská inscenace studentů činoherního divadla pražské DAMU (premiéra na Divadelním létě 2020)
Vidíme se? / Slyšíme se – autorská inscenace studentů Katedry nonverbálního divadla HAMU a herců BodyVoiceBandu (premiéra na Divadelním létě 2021)
Improzápas, souboj mezi dvěma týmy v divadelní improvizaci.
A Open Air Slam? To je poetická divočina.

Dárkový poukaz ke stažení

Věříme, že příští rok už bude svět zase v pořádku a že se s vámi potkáme na divadle pod plzeňským nebem…

Přejeme všem krásné a klidné Vánoce!

Váš tým Divadelního léta